Vi som jobbar här

Anja
Anja Komi är ansvarig för salongen och är ekologisk hudvårdsterapeut och diplomerad botanisk pedagog. Hon är en lugn och trygg person, vilket också förmedlas till kunden under behandlingen.

– Jag tycker att det är viktigt att behandlingen ska vara behaglig för dig, jag är lyhörd för vad som känns bra. Jag vill att du ska känna dig fräsch och fin efter behandlingen så att du ska kunna fortsätta med ditt liv direkt efteråt. Jag är också bra på att lägga en naturlig make-up.

Anja Komi har arbetat i flera år inom Färg & Förändring som var företaget som startade upp salongen Grön Lyx innan Anja tog över 2015. Hon har mycket god produktkännedom om hudvårdsmärket Flowers som också finns att köpa i butiken på Grön Lyx.

Helena

 

Helena Eriksson är diplomerad ekologisk hudvårdsterapeut och diplomerad fytoterapeut.

– För mig är etiska aspekter en viktig del av arbetet. Det självklart att allt vi använder och säljer på salongen är icke-djurtestat, veganskt och om möjligt fair trade, säger Helena om salongens profil.

Helena har lång erfarenhet av att utveckla ekologiska hudvårdsprodukter – hon har bland annat skapat hudvårdsserien Flowers. Helena är även erfaren kursledare och seminariehållare inom ekologisk hudvård.

– Jag håller mig hela tiden insatt i de senaste rönen, både vad gäller naturliga och teknologiska hudvårdsinnovationer. För mig handlar det inte om antingen eller, utan oftast en kombination av dessa två områden. När jag ger behandlingar försöker jag lyfta fram det vackra hos varje människa. Med det menar jag både yttre och inre skönhet.

Helena har också en bakgrund som etik- och livsåskådningsvetare, och är faktiskt även diplomerad kattmassör!

Terapeuter som hyr in sig och samarbetar med Grön Lyx

Tillbaka