Salongen

Grön Lyx är en hudvårdssalong som ligger i hjärtat av Majorna i Göteborg. Hos oss kan du välja från ett stort utbud av ekologiska och innovativa behandlingar, med allt från klassisk ansiktsvård till det senaste inom hudvårdsteknologin. Genomgående för verksamheten är vår etiska hållning: för oss är det viktigt att visa hänsyn till såväl miljö som människor och djur. Allt vi använder i salongen är 100 % veganskt och inte testat på djur.

På Grön Lyx finns också ett helhetstänkande vad gäller det yttre och det inre. Våra material är av hög kvalitet och hämtade direkt från naturen: linne, bambu och ekologisk bomull. För oss är det viktigt att salongen är vacker och harmonisk. Men även om vi arbetar med kroppens utsida – din hud – är det för oss lika viktigt att ditt inre trivs hos oss. Vårt mål är inte evig ungdom, utan ett vackert åldrande.

Ansvarig är Anja Komi, ekologisk hudvårdsterapeut och diplomerad botanisk pedagog. Anja har lång erfarenhet av ekologisk hudvård.

Behöver du hjälp med att komma upp på massagebänken kontakta oss gärna innan om detta så vi kan hjälpa Dig på bästa sätt vid Ditt besök.

Slutligen. Som kund vill vi ge dig det allra bästa. Både vad gäller bemötande och behandlingsupplevelse. Vi som jobbar på Grön Lyx hälsar dig varmt välkommen till Göteborgs ekologiska hudvårdscentrum!