Kontakt

Bokningar och avbokningar gör direkt via Boka Direkt.

Kontakt: Om du vill komma i kontakt med Grön Lyx är du välkommen att ringa:
0707 – 90 50 08 (Anja Komi)

Vid kontakt kan du också maila till:
info@gronlyx.se

Vår besöksadress är:
Slottsskogsgatan 48 D
414 70 Göteborg

Salongen ligger i bottenplan längst till höger i husblocket, om du står på Slottsskogsgatan om du kommer med Spårvagn 11 och går av på Godhemsgatan. Från Mariaplan håller man vänster och går upp på Slottskogsgatan. Hit kan du resa med spårvagn 3 och 11 till Mariaplan, salongen ligger en bit in på Slottsskogsgatan (se kartan). Utanför salongen finns det gott om parkeringsplatser, du kan välja mellan betald parkering för 15 kr/timmen eller gratis parkering i max 2 timmar.

Karta.

Tillgänglighet: Det går att komma ända fram till dörren med bil och är rullstolsvänlig. Lokalen har inga trappor. Dörren går inte att öppna automatiskt men vi hjälper Dig när du kommer fram till salongen och butiken.Behöver du hjälp med att komma upp på massagebänken kontakta oss gärna innan om detta så vi kan hjälpa Dig på bästa sätt vid Ditt besök.

Vid allergier och annan överkänslighet: Kontakta oss gärna innan ditt besök om du har en stark allergi eller känslighet. Det kan tex förekomma att någon kund ätit jordnötter vid besöket innan.

 

 

Tillbaka