Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling Grön Lyx 60 min

En avkopplande och djupgående ansiktsbehandling med ekologiska oljor, lera, hydrolat och eteriska oljor. Massage av ansikte, överarmar och dekolletage som ger lymfdränage, avspänning och vitalitet. Produkterna anpassas efter din hy. Behandlingen är fri från konserveringsmedel och syntetiska ämnen.

60 min
700 kr

Boka tid

Ansiktsbehandling Grön Lyx 90 min

Min favorit! I denna ansiktsbehandling får du en extra energitrycksmassage och lymfdränage av ansikte och hals. En avkopplande och djupgående ansiktsbehandling med ekologiska oljor, lerpeeling, hydrolat, färsk ansiktsmask och eteriska oljor. Massage av ansikte, överarmar och dekolletage som ger lymfdränage, avspänning och vitalitet. Produkterna anpassas efter din hy. Behandlingen är fri från konserveringsmedel och syntetiska ämnen.

90 min
1000 kr

Boka tid

 

Ansiktsbehandling FLOWERS
En klassisk ansiktsbehandling med ekologiska hudvårdsprodukter från det svenska märket Flowers. Behandlingen innefattar rengöring, peeling, ånga, portömmning (om så önskas), massage och ansiktsmask. Allt med produkter som valts ut för just din huds behov! Du får också med dig en rekommendation till fortsatt hudvårdsrutin.

60 min
700 kr

Boka tid

Ansiktsbehandling FLOWERS + färgning av ögonbryn

60 min
800 kr

Boka tid

Ansiktsbehandling FLOWERS LYX
En klassisk ansiktsbehandling med extra bindvävsmassage och facelifting-massage utförd med ekologiska hudvårdsprodukter från det svenska märket Flowers. Behandlingen innefattar rengöring, peeling, ånga, portömmning (om så önskas), lång massage, handmassage och ansiktsmask. Allt med produkter som valts ut för just din huds behov! Du får också med dig en rekommendation till fortsatt hudvårdsrutin och 20 % på vårt hudvårdssortiment vid behandlingstillfället.

90 min
1 000 kr

Boka tid

Ansiktsbehandling FLOWERS LYX + färgning av ögonbryn

90 min
1100 kr

Boka tid

Lugnande och stärkande örtbehandling
En ansiktsbehandling som är specialdesignad för den känsliga huden, och för tunn och ömtålig hud. Passar även dig med ytliga blodkärl. Verkar även stärkande och uppbyggande på alla hudtyper. Innefattar mild rengöring med rasul-lera, ånga, örtmask, alginpackning samt avstressande massage. Här ligger fokus på lugnande och uppbyggande ämnen som till exempel havre, lindblommor och kamomill.

60 min
700 kr

Boka tid

Organics by Sara/Axelsons ekologiska ansiktsbehandling
En ansiktsbehandling som innefattar rengöring med olja, lermask, färsk peeling gjord på florsocker och sesamolja, örtvatten anpassat till din hud, samt skön ansiktsmassage där vi enbart använder ekologiska oljor från Organics by Sara. En avslappnande och vårdande behandling som baseras på OCM (Oil Cleaning Method) där vegetabiliska oljor utgör basen i hudvårdsrutinen.

60 min
700 kr

Boka tid

Djupverkande ekologisk aromabehandling
Gör verkan både på huden och för sinnet med blommor, massage, örter och aromaterapi – anpassad efter dina egna behov. Innefattar rengöring, peeling, ånga, mask, inpackning och massage för avspänning med eteriska oljor. Konsultation och individuellt skapad ansiktsolja (30 ml) med din egen aromablandning ingår att ta med hem!

Exempel på inriktning som du kan välja vid behandlingens början: energigivande, återhämtande, upplyftande och avstressande.

90 min
1 250 kr

Boka tid

 

 

Tillbaka